Winterharde Planten En Hoe Te Overwinteren


winterharde planten voor de border
Deel deze blog via:

Planten, struiken en bomen fleuren een tuin, balkon, terras of patio op. Het zijn sfeer brengers die zorg en aandacht nodig hebben om volop te bloeien en de volgende zomer weer uitkomen, opkomen of verder groeien.

Of de planten weer opkomen, groeien en bloeien is afhankelijk van het feit of de planten winterhard zijn. Als jouw planten winterhard zijn dan is er geen probleem, maar waarschijnlijk heb jij ook planten die niet winterhard zijn.

Welke Planten zijn Winterhard?

Bekijk Onderstaande lijst om te lezen of jouw plant winterhard is en wat je eventueel kunt doen om jouw plant te helpen overwinteren?

Het eerste deel van de lijst is een overzicht van groepen planten die winterhard zijn. Het tweede deel van de lijst zijn planten op alfabetische volgorde met de vraag of ze winterhard zijn en wat je kunt doen om planten te helpen overwinteren.

Ger

De natuur en tuin heeft altijd mijn interesse gehad. Ik loop graag in de natuur en ben vaak in tuinen te vinden en aan het wroeten in de aarde. Mijn interesse in planten en bomen heeft er voor gezorgd dat ik kennis over planten heb vergaard en vaardigheden over het onderhoud eigen heb gemaakt. Zoekend naar antwoorden gaf Google mij niet direct de juiste antwoorden. Vandaar deze blog; het antwoord op uw vragen over kamerplanten, buitenplanten, onkruid, ....kortom alles met wortels.

Nieuwe artikelen