De Schrijvers

Welkom op Fleurenflower.nl! Hier schrijven wij over alles wat je maar wilt weten over planten! Van de kleinste vetplantjes tot de grootste struiken en van stekken tot verzorgen. Heb jij een vraag? Wij hebben het antwoord!


Eline

Ik ben iemand die graag zo duurzaam mogelijk leeft en de natuur graag een handje helpt. Als gevolg is het natuurlijk niet gek dat ik ook veel bezig ben met het verzorgen van plantjes. Omdat ik het liefste ook anderen help de natuur te waarderen schrijf ik meerdere keren per week op Fleur & Flower. Daarnaast schrijf ik op mijn blog Ecolien over hoe een duurzaam en plantaardig leven geleid kan worden.


Stefan

Op Fleurenflower.nl schrijf ik meerdere keren per week over het stekken, snoeien, groeien en laten bloeien van tientallen verschillende planten. Waarom? Omdat planten nét dat kleine beetje geluk in je leefruimte kunnen brengen. Omdat een ruimte net iets gezelliger wordt en de lucht net iets frisser aanvoelt. Planten zijn inspiratie en die wil ik hier dolgraag met jullie delen!


Karin

Ik houd van planten, van alle planten. Ze staan decoratief in de tuin en in huis. De sfeer in de huiskamer veranderd met planten op een positieve manier. Planten staan gezellig en je kunt er leuke hoekjes mee creëren. Groen van planten is een kleur die rustgevend en ontspannend werkt en zal nooit vervelen. Doe mij nog maar een plant, ik heb er altijd wel een plekje voor.


Ger

De natuur en tuin heeft altijd mijn interesse gehad. Ik loop graag in de natuur en ben vaak in tuinen te vinden en aan het wroeten in de aarde. Mijn interesse in planten en bomen heeft er voor gezorgd dat ik kennis over planten heb vergaard en vaardigheden over het onderhoud eigen heb gemaakt.

Zoekend naar antwoorden gaf Google mij niet direct de juiste antwoorden. Vandaar deze blog; het antwoord op uw vragen over kamerplanten, buitenplanten, onkruid, ….kortom alles met wortels.